Werken bij….

AQUON

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor alle inhuurfuncties (met uitzondering van uitzenden) bij AQUON

Wil jij betekenisvol werk doen? Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Werken bij…

AQUON

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor alle inhuurfuncties (met uitzondering van uitzenden) bij AQUON

Wil jij betekenisvol werk doen? Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Wij zijn AQUON

AQUON is de ideale partner voor watergerelateerd onderzoek en advies. We zijn een innovatieve fullservice partner voor de negen waterschappen en hoogheemraadschappen in Midden- en Zuid-Nederland. Ook gemeenten, overheid en bedrijven schakelen ons steeds vaker in. Wij leveren professioneel wateronderzoek, deskundige voorlichting en betrouwbaar advies. Ons onderzoek geeft inzicht in de waterkwaliteit en vormt daarmee de basis voor gezond en duurzaam waterbeheer.

AQUON is geaccrediteerd en heeft een heldere organisatie. AQUON stemt haar werkwijze af op de specifieke meetvraag. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren. Door de samenwerking met onze partners, de negen waterschappen en hoogheemraadschappen, hebben we alle expertise in huis. AQUON denkt actief mee over het formuleren van de meetvraag en levert professionele diensten tegen een marktconforme prijs.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Werken bij AQUON

Wij zijn altijd geinteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als externe medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu.

Wil je meer weten over AQUON? Bekijk dan onderstaande filmpje!

 

OneStopSourcing is er voor jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor AQUON voor de bemiddeling en inzet van alle inhuurfuncties (met uitzondering van uitzenden). Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is AQUON als opdrachtgever en externe leveranciers en zelfstandigen als opdrachtnemer maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt en vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij AQUON betekent.

Interesse? Neem snel contact op!

Benieuwd voor welke opdrachtgevers we nog meer werken?

Wij werken onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wilt je meer informatie? 

Spreken wij jou snel? Wij staan je graag te woord.