Voor opdrachtgevers

Op zoek naar tijdelijke inhuur?

Je wilt meer grip op je externe inhuur. Weten wie waar zit en wat ze kosten. Je wilt altijd de best passende kandidaten tegen de juiste voorwaarden beschikbaar hebben. Maar waar begin je? Er komt namelijk veel kijken bij een strak, overzichtelijk en efficiënt inhuurproces.

Voor opdrachtgevers

Op zoek naar tijdelijke inhuur?

Je wilt meer grip op je externe inhuur. Weten wie waar zit en wat ze kosten. Je wilt altijd de best passende kandidaten tegen de juiste voorwaarden beschikbaar hebben. Maar waar begin je? Er komt immers veel kijken bij een strak, overzichtelijk en efficiënt inhuurproces.

Managed Service Provider

Wij maken het waar!

Sourcing

Inhuur

Contracting

Contractmanagement

ESD. Next software

Recruitment

Personeel inhuren

Een juiste kandidaat voor een klus vinden.

Een juiste kandidaat voor een klus vinden: dat is zo makkelijk nog niet. Misschien kies je er als werkgever zijnde voor om geen risico’s te dragen, maak je je zorgen over wet- en regelgeving bij inhuur, of maak je te veel kosten voor inhuur. MSP-dienstverlening kan dan uitkomst bieden. Als Managed Service Provider zorgen wij ervoor dat je volledig compliant bent en besparen wij tijd voor jullie door alle inhuurprocessen uit handen te nemen. Van sourcing en het vastleggen van contracten tot facturatie en wet- en regelgeving: wij regelen het.

Diensten

Wat we precies voor je kunnen betekenen?

Heel simpel, wij kunnen het gehele inhuurtraject van A tot Z regelen. Sourcing, contracting en ons eigen ontwikkelde software, esd.next, valt daaronder.  

Sourcing

Met sourcing gaan wij binnen ons netwerk actief op zoek naar de juiste externe professional voor je klus. We werven, selecteren en screenen de meest geschikte kandidaten en brengen die vervolgens met jou in contact. En de vervolgstappen, zoals een contract? Ook die regelen we voor je. Zo heb je dus wel de lusten, maar niet de lasten van het inhuren van externe professionals.

Meer over sourcing

 

Contracting

Met contracting verzorgen wij de afwikkeling van contracten met externe professionals. Onze contractmanagers hebben hiervoor alle kennis en kunde in huis. Als je contracten door ons laten beheren, dan bespaar je tijd en administratiekosten.

 

Meer over contracting

 

ESD. Next software

OneStopSourcing heeft samen met organisaties die regelmatig professionals inhuren ExternalStaffingDesk® inhuursoftware ontwikkeld. Het doel? De meest volledige en gebruiksvriendelijke software lanceren. De nieuwste versie van deze software heet ‘esd.next’ en is beschikbaar als ‘Software as a Service’ (SaaS).

Esd.next stroomlijnt het totale inhuurproces en brengt deze in lijn met wet- en regelgeving. esd.next is een unieke totaaloplossing waarin complexe inhuurvraagstukken voortaan eenvoudig worden opgelost.

 

Meer over ESD. Next software

 

Diensten

Onze voordelen op een rij:

R

Je bespaart tijd en kosten

R

Je vindt makkelijker de juiste kandidaat voor een klus door ons netwerk en onze ervaring met sourcing;

R

Alle zaken rondom contracting worden voor je verzorgd;

R

Je hebt toegang tot ons esd.next systeem;

R

Je bent volledig compliant met wet- en regelgeving (zoals GDPR/AVG);

R

Je leveranciersbestand is volledig gestructureerd;

R

De inhuurprocessen zijn gestroomlijnd;

R

Je draagt minder risico’s.

Wij maken het waar

Waar je bij ons op mag rekenen.

Welk moment van de dag, welk moeilijk profiel of opdracht: wij kijken niet  of we het gaan regelen, maar hoe we het gaan regelen. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren inhuurprocessen en voeren die vlekkeloos uit. En heb je een noodgeval of een urgente behoefte en zoek je naar de partij die direct handelt: wij fixen het. Anyplace, anywhere, anytime. Je kan op ons rekenen.

Steef Stuik

Directeur OneStopSourcing

Steef Stuik

Directeur OneStopSourcing

Deze bedrijven zijn al opdrachtgever

Benieuwd welke opdrachtgevers al profiteren van de services van OneStopSourcing? Wij werkten onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op, dan gaan we graag met je in gesprek!