Wij zijn OneStopSourcing.

Leverancier van MSP-dienstverlening sinds 2007. Onze dienstverlening? Die kan je extreem noemen. We gaan immers tot het gaatje om dingen voor elkaar te krijgen. We zeggen niet voor niets, anyplace, anywhere, anytime.

De juiste persoon op de juiste plek

Wat we doen?

De juiste persoon op de juiste plek plaatsen. Daar kun je op rekenen. Maar we doen meer dan dat. We faciliteren bij het opstellen van het contract, zorgen ervoor dat dit geheel compliant is met wet- en regelgeving, leven het contract na, verzorgen de facturatie en meer. Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat wij doen voor opdrachtgevers

Wat wij doen voor leveranciers

Wat wij doen voor professionals

Wij maken waar!

Ons team

Medewerkers van OneStopSourcing zijn mensen met een gedeelde passie. Namelijk, er samen voor gaan voor de klant. Ons team is volledig op elkaar ingespeeld waardoor er een heuse vibe ontstaat. Een vibe waarin dingen mogelijk worden gemaakt. Benieuwd naar de gezichten achter het team?

Onze missie

Wij streven naar een continue verbetering bij opdrachtgevers in de hele keten op het gebied van (flexibele) inhuur. Dat doen we in de breedste zin van het woord. Niet alleen faciliteren we bij het vinden van een professional en de administratieve afhandeling, we dagen je uit om het inhuurproces steeds beter te maken. Zodat de kwaliteit van kandidaten omhoog gaat, de doorlooptijden van aanvragen omlaag gaan en kosten en risico’s altijd inzichtelijk en beheersbaar zijn.

De juiste persoon op de juiste plek

Werken bij OneStopSourcing

We groeien! En om die groei te kunnen faciliteren, zijn we op zoek naar extra vrouw- of mankracht. In 2007 zijn wij opgericht en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een innovatieve speler op de MSP-markt. Dus: is service verlenen op jouw lijf geschreven? Klik dan snel verder.

Op alle manieren verantwoord

Wij kiezen er voor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en hebben verschillende initiatieven op dit gebied. Allereerst bieden wij onze klanten en kandidaten met ExternalStaffingDesk de mogelijkheid om het volledige inhuurproces op dusdanige wijze te laten verlopen dat er nog geen vel papier aan te pas komt. Geen papieren facturen, geen geprinte documenten, geen poststukken et cetera. Ook ons datacenter opereert duurzaam, dankzij het gebruik van EvoSwitch, een van de meest energie-efficiénte datacenters in Europa. Deze carrier-neutrale co-locatieoplossing is volledig co2-neutraal.

Wij gaan uitermate zorgvuldig om met privacygevoelige informatie en zorgen ervoor dat gegevens volledig beschermd zijn tegen oneigenlijk gebruik. Om dit na te leven zijn wij geregistreerd bij o.a. CBP.

 

Dit betekent Diversiteit & Inclusie voor OneStopSourcing

Diversiteit en inclusie is voor OneStopSourcing heel vanzelfsprekend. Ons beleid omtrent diversiteit en inclusie heeft de afgelopen jaren al behoorlijk vorm gekregen en is ingebed in onze bedrijfscultuur. OneStopSourcing een smeltkroes is van diversiteitsfactoren. We zijn intrinsiek gedreven over diversiteit en inclusie uit te dragen. Ook hebben we een sterk moreel kompas en zijn wij ons bewust van onze positie in de maatschappij. Onze keuzes voor de invulling van (werknemers)beleid, inrichting van werkprocessen, samenwerking met (kennis)partners, opdrachten bij opdrachtgevers enzovoorts zijn bepalend voor ons imago binnen het domein waarin we acteren. We zien onszelf als pionier. Diversiteit en inclusie is niet gebaat bij tandeloze tijgers. Dat betekent ook lef tonen, dogma doorbreken en een voorbeeld zijn. Zo gaan wij, in tegenstelling tot de norm, niet langer op zoek naar een kandidaat op basis van “cultural fit”. Daar geloven we niet in omdat men in de zoektocht naar een cultural fit veelal op zoek gaat naar mensen die op hunzelf lijken. Zonde, vinden we, omdat je door onderling te verschillen ontdekt en ontwikkelt

Roy Meertens

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op, dan gaan we graag met je in gesprek!