Over ons

OneStopSourcing, dit zijn wij

OneStopSourcing is opgericht in 2007 vanuit de groeiende behoefte in de markt aan transparante en efficiënte inhuur van professionals. Zeker in het licht van de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt is maatwerk van het grootste belang. Door de toenemende flexibilisering van arbeid, krapte op de arbeidsmarkt door vergrijzing en ontgroening en de toename van het aantal ZZP’ers wordt kennisborging en –binding immers steeds lastiger.

‘OneStopSourcing is uw partner voor alle aspecten van de inrichting van uw flexibele arbeidsschil.’

 

Op alle manieren verantwoord

Wij kiezen er voor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en hebben verschillende initiatieven op dit gebied.

Allereerst bieden wij onze klanten en kandidaten met ExternalStaffingDesk de mogelijkheid om het volledige inhuurproces op dusdanige wijze te laten verlopen dat er nog geen vel papier aan te pas komt. Geen papieren facturen, geen geprinte documenten, geen poststukken et cetera.

Ook ons datacenter opereert duurzaam, dankzij het gebruik van EvoSwitch, een van de meest energie-efficiénte datacenters in Europa. Deze carrier-neutrale co-locatieoplossing is volledig co2-neutraal.

Wij gaan uitermate zorgvuldig om met privacygevoelige informatie en zorgen ervoor dat gegevens volledig beschermd zijn tegen oneigenlijk gebruik. Om dit na te leven zijn wij geregistreerd bij o.a. CBP.

ISO, NEN en SNA

 

 

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.