Werken bij….

SBB

OneStopSourcing is één van de twee partners voor de inhuur van extern personeel voor SBB.

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Werken bij…

SBB

OneStopSourcing is één van de twee partners voor de inhuur van extern personeel voor SBB.

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Wij de opdrachten, jij de professionals

Omdat de samenleving nooit stilstaat

Circa 50.000 professionals in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) bereiden samen met 250.000 leerbedrijven en 300.000 praktijkopleiders jaarlijks 500.000 studenten voor op de arbeidsmarkt. Meer dan 40% van onze beroepsbevolking heeft een mbo-diploma op zak. Het mbo staat met recht bekend als de drijvende kracht achter de Nederlandse samenleving.

Maar die samenleving staat nooit stil. Beroepen veranderen, verdwijnen en ontstaan, onder meer door automatisering en digitalisering. Kansen in sectoren verschuiven door maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie. Hoe ver reiken die veranderingen? Hoe houden we scherp, aan welke kennis en vaardigheden de arbeidsmarkt behoefte heeft?

OneStopSourcing is er voor jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is één van de twee partners voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor de bemiddeling en inzet van alle externe specialisten. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is SBB als opdrachtgever en externe leveranciers en zelfstandigen als opdrachtnemer maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor tijdelijke opdrachten en we vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij SBB betekent.

Interesse? Neem snel contact op!

Benieuwd voor welke opdrachtgevers we nog meer werken?

Wij werken onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wilt je meer informatie? 

Spreken wij jou snel? Wij staan je graag te woord.