Voor opdrachtgevers

Krijg grip op je totale inhuurproces met ESD.next.

Onoverzichtelijke contracten, diverse betaalstromen en weinig overzicht in jouw inhuurproces is met esd.next verleden tijd. Met onze software schep je overzicht, orde en rust in het gehele inhuurproces.

Voor opdrachtgevers

Krijg grip op je totale inhuurproces met ESD.next.

Onoverzichtelijke contracten, diverse betaalstromen en weinig overzicht in jouw inhuurproces is met esd.next verleden tijd. Met onze software schep je overzicht, orde en rust in het gehele inhuurproces.

Wij nemen alles uit handen

Full-service dienstverlening

OneStopSourcing heeft samen met organisaties die regelmatig professionals inhuren ExternalStaffingDesk® inhuur software ontwikkeld. De nieuwste versie van deze software heet ‘esd.next’ en komt beschikbaar als ‘Software as a Service’ (SaaS). Dat is software die als een online dienst wordt aangeboden.

De esd.next software is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met inhuur, sourcing en de administratieve en contractuele afwikkeling daarvan. Hierdoor stroomlijnt esd.next jouw totale inhuurproces en brengt deze in lijn met wet- en regelgeving. esd.next biedt als unieke totaaloplossing, naast de administratieve tools, tevens een ATS in combinatie met een geavanceerde, gebruiksvriendelijke marktplaatsfunctionaliteit. Hiermee zet je opdrachten en vacatures uit en vindt, contracteert en beheer je professionals en leveranciers.

Via esd.next worden complexe inhuurvraagstukken voortaan eenvoudig opgelost. Zo stel je contracten snel maar nauwkeurig op. Hiermee wordt bewaren, terugvinden, accorderen en opvolgen van contracten een transparant en simpel proces; is tijd- en projectregistratie makkelijk online te realiseren, controleren en accorderen en zorgen dynamische dashboards en compliance functionaliteiten er voor dat je zeker kan zijn van je zaak. Met esd.next krijg je grip op de totale inhuur binnen jouw organisatie. Daarnaast ben je klaar voor de integrale benadering van jouw human capital via ‘Total Workforce Management’, want ook hier is esd.next op voorbereid!

Diensten

Ga je met een MSP in zee, kan je rekenen op flinke voordelen:

R

Je kan 24/7 online de gewerkte uren monitoren en deze goed- of afkeuren;

R

Facturen van de professional worden na jouw goedkeuring automatisch verstuurd via reverse billing;

R

De professionals worden gegarandeerd binnen 21 dagen betaald (sneller is mogelijk);

R

Je hoeft je professionals niet als crediteuren te beheren. Wij beheren de factuur- en betaalstromen voor je;

R

Je hebt eenvoudig inzicht in de status en kosten van alle projecten en opdrachten;

Wat heeft ESD.next te bieden? 

Features

Dashboard en rapportages

ATS, Applicant Tracking System

Contract
management

Compliance

Tijdverantwoording

Administratie & Facturatie

Professional & Leverancier Applicatie

Wij maken het waar

Waar je bij ons op mag rekenen.

Welk moment van de dag, welk moeilijk profiel of opdracht: wij kijken niet of we het gaan regelen, maar hoe we het gaan regelen. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren inhuurprocessen en voeren die vlekkeloos uit. En heb je een noodgeval of een urgente behoefte en zoek je naar de partij die direct handelt: wij fixen het. Anyplace, anywhere, anytime. Je kan op ons rekenen.

Steef Stuik

Directeur OneStopSourcing

Steef Stuik

Directeur OneStopSourcing

Roy Meertens

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op, dan gaan we graag met je in gesprek!