Voor opdrachtgevers

Managed Service Provider (MSP)

Heb je moeite met het vinden van de juiste kandidaten? Wil je als werkgever geen risico’s dragen? Maak je je zorgen om de compliancy rondom de inhuur? Zijn jouw inhuurkosten te hoog of heb je hulp nodig bij het managen van je inhuurprocessen? Dan is onze MSP dienstverlening iets voor jou!

Voor opdrachtgevers

Managed Service Provider (MSP)

Heb je moeite met het vinden van de juiste kandidaten? Wil je als werkgever geen risico’s dragen? Maak je je zorgen om de compliancy rondom de inhuur? Zijn jouw inhuurkosten te hoog of heb je hulp nodig bij het managen van je inhuurprocessen? Dan is onze MSP dienstverlening iets voor jou!

Wij nemen alles uit handen

Full-service dienstverlening

Full service dienstverlening op het gebied van externe inhuur: daar kan je op rekenen bij OneStopSourcing. Als Managed Service Provider (MSP) nemen wij alles voor je uit handen. Van werving tot contracting en van screening tot de gehele administratie bijhouden. Een inhuurtraject is immers een complex traject waar veel bij komt kijken. Wat dacht je van recruitment, het vinden van de juiste kandidaat en voldoen aan alle wet- en regelgeving?

Diensten

Wat wij als MSP voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wanneer je als organisatie met veel externe (tijdelijke) krachten werkt, groeit vaak de behoefte aan grip op dit inhuurproces. Als MSP kunnen wij dit traject voor je uit handen nemen, waardoor je volledig ontzorgd wordt en grip en overzicht hebt in het gehele inhuurtraject. Wat wij als MSP voor jouw organisatie kunnen betekenen?

 01.

Sourcing van de best passende professionals, ook in schaarse functies

 02.

Het opstellen en afwikkelen van contracten. Wij beheren van de factuur- en betaalstromen

 03.

Zorgen dat je altijd compliant bent met wet- en regelgeving

 04.

Het verzorgen van een vlekkeloze on- én offboarding 

 05.

Inzicht bieden in status en kosten van alle projecten in ons esd.next

 06.

Je hebt altijd toegang tot ons service center voor (juridisch) advies en vragen 

Diensten

Meer over onze diensten?

Wij kunnen het gehele inhuurtraject van A tot Z regelen. Sourcing, contracting en ons eigen ontwikkelde software, esd.next, valt daaronder.

Sourcing

Heb je een opdracht en ben je op zoek naar de juiste professional? Wij kunnen je helpen. Met sourcing gaan wij in ons netwerk op zoek naar de juiste externe professional voor je klus. De meest geschikte zullen wij rekruteren, screenen en vervolgens met jou in contact brengen. En de vervolgstappen, zoals een contract? Ook die regelen we voor je. Zo heb je dus wel de lusten, maar niet de lasten van het inhuren van externe professionals.

 

Meer over sourcing

 

Contracting

Met contracting verzorgen wij de afwikkeling van contracten met externe professionals. Onze contractmanagers hebben hiervoor alle kennis en kunde in huis. Als je contracten door ons laten beheren, danbespaar je tijd en administratiekosten.

 

Meer over contracting

 

ESD. Next software

OneStopSourcing heeft samen met organisaties die regelmatig professionals inhuren ExternalStaffingDesk® inhuur software ontwikkeld. Het doel? De meest volledige en gebruiksvriendelijke software lanceren. De nieuwste versie van deze software heet ‘esd.next’ en komt beschikbaar als ‘Software as a Service’ (SaaS). Dat is software die als een online dienst wordt aangeboden.

De software esd.next stroomlijnt het totale inhuurproces en brengt deze in lijn met wet- en regelgeving. esd.next is een unieke totaaloplossing waarin complexe inhuurvraagstukken voortaan eenvoudig worden opgelost.

 

Meer over ESD. Next software

 

Diensten

Ga je met een MSP in zee, kan je rekenen op flinke voordelen:

R

Je bespaart tijd en kosten

R

Je vindt makkelijker de juiste kandidaat voor een klus door ons netwerk en onze ervaring met sourcing;

R

Alle zaken rondom contracting worden voor je verzorgd;

R

Je hebt toegang tot ons esd.next systeem;

R

Je bent volledig compliant met wet- en regelgeving (zoals GDPR/AVG);

R

Je leveranciersbestand is volledig gestructureerd;

R

De inhuurprocessen zijn gestroomlijnd;

R

Je draagt minder risico’s.

Wij maken het waar

Waar je bij ons op mag rekenen.

Welk moment van de dag, welk moeilijk profiel of opdracht: wij kijken niet of we het gaan regelen, maar hoe we het gaan regelen. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren inhuurprocessen en voeren die vlekkeloos uit. En heb je een noodgeval of een urgente behoefte en zoek je naar de partij die direct handelt: wij fixen het. Anyplace, anywhere, anytime. Je kan op ons rekenen.

Steef Stuik

Directeur OneStopSourcing

Steef Stuik

Directeur OneStopSourcing

Deze bedrijven zijn al opdrachtgever

Benieuwd welke opdrachtgevers al profiteren van de services van OneStopSourcing? Wij werkten onder andere voor:

Roy Meertens

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op, dan gaan we graag met je in gesprek!