Werken bij….

Provincie Groningen

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor externe ICT-specialisten bij de Provincie Groningen.

Werk jij mee aan Groningen?

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Werken bij…

Bij12

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor externe ICT-specialisten bij de Provincie Groningen.

Werk jij mee aan Groningen?

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Wij de opdrachten, jij de professionals

Werken aan de ambities van morgen

De provincie Groningen zet zich in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle Groningers! De provincie doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen we niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.

Werken bij de provincie Groningen

Met onze vakkennis, betrokkenheid en liefde voor het gebied zorgen we er voor dat Groningen een plek is waar inwoners en gasten graag zijn. Wij werken allemaal met passie voor de samenleving. Dat vind je ook terug in de werksfeer. We werken veel samen om doelen te bereiken. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Samen met collega’s werk je aan uiteenlopende opdrachten, in een complexe maar vooral uitdagende omgeving. Geen dag bij de provincie is hetzelfde!

Algemene inkoopvoorwaarden Provincie Groningen

Werken bij ICT

Bij de provincie Groningen kun je al je ambities kwijt op het terrein van digitalisering. We willen koploper worden als het gaat om alles wat met data te maken heeft. Wij zijn meer en meer een data-gedreven organisatie aan het worden. Dit houdt in dat wij niet alleen informatie vastleggen, maar dit ook gebruiken om op een logische wijze de verschillende bronnen te combineren zodat de organisatie in staat kan worden gesteld keuzes te maken, besluiten te nemen en/of investeringen te doen. We ondersteunen hiermee belangrijke actuele thema’s zoals de stikstof problematiek, aardbevingen, energietransitie en omgevingswet. We doen dat op een Agile manier met scrum- en/of devops-teams die zoveel mogelijk zelfstandig opereren.

OneStopSourcing is er voor jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor de Provincie Groningen, Samenwerking Noord-Nederland en Omgevingsdienst Groningen voor de bemiddeling en inzet van externe ICT-specialisten. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is om onze opdrachtgevers; Provincie, SNN en ODG, maar ook onze opdrachtnemers; externe leveranciers en zelfstandigen, maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor tijdelijke ICT-opdrachten en vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij de Provincie, SNN en ODG betekent.

Interesse? Neem snel contact op!

Benieuwd voor welke opdrachtgevers we nog meer werken?

Wij werken onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wilt je meer informatie? 

Spreken wij jou snel? Wij staan je graag te woord.