Payrolling

Payrolling

Wat is payrolling?

Payrolling is het uit handen geven van het werkgeverschap. Payrolling is de ideale oplossing als uw organisatie personeel op flexibele wijze in wil zetten, maar niet de risico’s en administratieve lasten wil dragen van het werkgeverschap. Denk hierbij aan de arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, pensioen, verzekeringen, jaaropgaven, salarisadministratie, afdrachten en de verwerking van de wet- en regelgeving. Daarnaast heeft u de zekerheid met payrolling dat de benodigde kennis aanwezig is en kunt u het financiële voordeel behalen door efficiënter in te kopen. Ook beperkt u met het inhuren van een payroll bedrijf de personele rompslomp van het doorgeven van de gewerkte uren.

Kort samengevat: payrolling is ideaal voor organisaties die personeel willen inhuren zonder de gehele rompslomp eromheen.

 

Wat kan OneStopSourcing voor u betekenen?

OneStopSourcing kan u als payroller voorzien van eigen personeel, zonder dat u hierbij de bijbehorende risico’s draagt of administratieve verplichtingen heeft.

Daarnaast bieden wij met onze service payrolling, organisaties de kans om flexibel te zijn terwijl daarbij de belangen van zowel opdrachtgever als professional worden beschermd. Ook treden wij op als juridisch werkgever waardoor het risico voor de opdrachtgever tot een minimum beperkt wordt. OneStopSourcing verzorgt voor u de loonadministratie en draagt zorg voor een correcte afdracht.

Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij een snelle concrete oplossing bieden voor zeer scherpe tarieven. Wij lichten onze werkwijze en tarieven graag toe.

Overigens kunnen wij ook op zoek gaan naar de perfecte kandidaat voor uw opdracht. Met behulp van onze ‘sourcing’ service.

Een professional aan het woord

‘OneStopSourcing doet veel meer dan alleen de administratieve afwikkeling van mijn inzet. Ze zetten zich ook echt in om bij te dragen aan mijn professionele ontwikkeling. Hun bijspijker-sessies voor professionals zijn geweldig!’

 

In het kort

1. Tijd en kosten besparend
2. Geen risico’s
3. Geen administratieve lasten
4. Compliant met wet- en regelgeving
5. De benodigde kennis is aanwezig

 

Payrolling