Werken bij….

Omgevingsdienst Groningen

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor
externe ICT-specialisten bij de Omgevingsdienst Groningen.

Werk jij mee aan een veilige en schone leefomgeving voor Groningen?

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Werken bij…

Omgevingsdienst Groningen

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor
externe ICT-specialisten bij de Omgevingsdienst Groningen.

Werk jij mee aan een veilige en schone leefomgeving voor Groningen?

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Wij de opdrachten, jij de professionals

Werken aan een veilige en schone leefomgeving

De ODG verzorgt de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhavingstaken (VTH) op het gebied van milieu, bouwen en wonen. Dit doen we in opdracht van en samen met de Groninger gemeenten en de provincie Groningen. Dagelijks zetten wij ons in om de inwoners van onze provincie veilig te laten wonen, werken en recreëren, in een gebied met zware industrie, agrarische bedrijven, multinationals en de grootste zeehaven van Noord Nederland.

Waar het gaat om de veiligheid rondom risicovolle bedrijven zoals de grote chemiebedrijven, is de ODG eindverantwoordelijk voor de vergunningverlening en toezicht en handhaving in Noord-Nederland (Drenthe, Fryslân en Groningen).

Wat we doen

Er zijn verschillende wetten en regels die het milieu en onze leefomgeving moeten beschermen. Denk hierbij aan thema’s als energie, geluidsoverlast, luchtkwaliteit, bodemkwaliteit en het gebruik en vervoer van gevaarlijke stoffen. De ODG controleert of bedrijven in onze regio zich aan deze regels houden – in opdracht van de gemeente of provincie. Dat doen we met vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Daarbij is de ODG één van de zes omgevingsdiensten in Nederland die gespecialiseerd is in toezicht op risicovolle bedrijven die werken met veel gevaarlijke stoffen (BRZO-bedrijven).

OneStopSourcing is er voor jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor de Provincie Groningen, Samenwerking Noord-Nederland en Omgevingsdienst Groningen voor de bemiddeling en inzet van externe ICT-specialisten. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is om onze opdrachtgevers; Provincie, SNN en ODG, maar ook onze opdrachtnemers; externe leveranciers en zelfstandigen, maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor tijdelijke ICT-opdrachten en vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij de Provincie, SNN en ODG betekent.

Interesse? Neem snel contact op!

Benieuwd voor welke opdrachtgevers we nog meer werken?

Wij werken onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wilt je meer informatie? 

Spreken wij jou snel? Wij staan je graag te woord.