logo-universiteit Twente Onestopsourcing

Werken bij….

Universiteit Twente

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor
inhuurfuncties (met uitzondering van uitzenden en IT) voor de Universiteit Twente.

Wil jij betekenisvol werk doen? Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

universiteit-twente-onestopsourcing

Werken bij…

Universiteit Twente

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor
inhuurfuncties (met uitzondering van uitzenden en IT) voor de Universiteit Twente.

Wil jij betekenisvol werk doen? Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Wij de opdrachten, jij de professionals

Over de Universiteit Twente

De Universiteit Twente is een pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen om het verschil te maken in de wereld om ons heen. Wat onze wetenschappers, docenten en studenten karakteriseert is een nieuwsgierige, ondernemende mindset en een sterke verbondenheid met anderen die ook deze mindset omarmen.

Maatschappelijke uitdagingen zijn vandaag de dag groter dan ooit: de noodzaak voor wereldwijde weerbaarheid en veerkracht, digitalisering van de samenleving, verbeteren en personaliseren van de gezondheidszorg, vorm geven aan onze snel veranderende wereld door innovatieve materialen en slimme productiesystemen. Technologie is de sleutel bij het vinden van oplossingen voor deze complexe, wereldwijde uitdagingen. In onze passie om te begrijpen wat er op onze planeet gebeurt en om bij te dragen aan een beter leven, omarmen we de verbondenheid tussen mens en technologie. Wetende dat de één tegenwoordig niet zonder de ander kan bestaan.

Al ons onderzoek en onderwijs is erop gericht om het verschil te maken in de huidige maatschappij, terwijl we de volgende generatie voorbereiden op de toekomst. Door de ondernemende houding van onze getalenteerde onderzoekers, docenten en studenten en hun scherpe oog voor behoeften van mensen, bedrijven en maatschappij, verleggen we grenzen en gaan we voorbij aan verschillen in disciplines. Deze unieke cross-disciplinaire benadering maakt iedere keer weer het onverwachte mogelijk – zéker in combinatie met onze creativiteit en excellentie in wetenschappelijke disciplines. Ons innovatieve onderwijsmodel, onze engineering aanpak en open cultuur genereren nieuwe ideeën, nieuwe energie, nieuwe benaderingen.  

OneStopSourcing is er voor jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor Universiteit Twente voor de bemiddeling en inzet van externe specialisten. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is Universiteit Twente als opdrachtgever en externe leveranciers en zelfstandigen als opdrachtnemer maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor tijdelijke opdrachten en vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij Universiteit Twente betekent.

Interesse? Neem snel contact op!

Benieuwd voor welke opdrachtgevers we nog meer werken?

Wij werken onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wilt je meer informatie? 

Spreken wij jou snel? Wij staan je graag te woord.