Werken bij….

Tribuut

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor alle inhuurfuncties

Wil je werken voor de beste belastingdienstverlener in de regio? Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van de nieuwe vacatures.

Werken bij …

Tribuut

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor alle inhuurfuncties

Wil je werken voor de beste belastingdienstverlener in de regio? Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van de nieuwe vacatures.

Wij de opdrachten, jij de professionals

Over Tribuut

Tribuut is het centrale belastingcentrum dat namens de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen de heffing en invordering van gemeentebelastingen uitvoert. Ook verzorgen wij de waardering van onroerende zaken volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ). Dit doen wij zelfstandig. Gemeenten blijven zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de tarieven.

“Tribuut voert de belastingtaken WOZ, heffing en invordering uit voor haar deelnemers  en adviseert over de optimale aanwending van het belastinginstrumentarium. Het is onze ambitie de beste belastingdienstverlener in de ‘regio’ te worden, met een ijzersterke prijs/kwaliteitverhouding, waar gemeenten graag hun belastingzaken aan uitbesteden en waarvoor medewerkers graag willen werken.”

“Medewerkers en deelnemende gemeenten zijn trots op hun organisatie. De belastingorganisatie groeit  naar een werkgebied van 400.000 inwoners om verdergaande schaalvoordelen te realiseren, inclusief vergrote armslag voor gezamenlijke investeringsmogelijkheden voor innovatie en ontwikkeling. De belastingorganisatie is een flexibele organisatie die kan inspelen op de snel veranderende behoeften van interne en externe klanten en daarbij borg staat voor een adequate uitvoering en het ophalen van de juiste belastingopbrengst.”

Wil je meer weten over tribuut neem een kijkje op www.tribuut.nl

OneStopSourcing is er voor jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor Tribuut voor de bemiddeling en inzet van alle externe specialisten. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is Tribuut als opdrachtgever en externe leveranciers en zelfstandigen als opdrachtnemer maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor tijdelijke opdrachten en we vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij Tribuut betekent.

Interesse? Neem snel contact op!

Benieuwd voor welke opdrachtgevers we nog meer werken?

Wij werken onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wilt je meer informatie? 

Spreken wij jou snel? Wij staan je graag te woord.