Sourcing

WAT IS HET?

Sourcing houdt in dat wij voor u de externe professionals rekruteren, screenen en met u in contact brengen. Zo heeft u dus wel de lusten, maar niet de lasten van het inhuren van professionals. OneStopSourcing kan u, door ons uitgebreide netwerk, voorzien in ZZP’ers, payrollers en andere professionals. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat u snel dé perfecte kandidaat voor uw opdracht heeft.

U stelt uw aanvragen op via ons eigen systeem External Staffing Desk®, waarna deze automatisch terecht komen op Pitchbay en vervolgens vinden wij voor u de best passende professionals voor uw organisatie. De snelste weg naar de beste kandidaat voor uw organisatie.

TRANSPARANTIE

Wij bieden onze klanten en professionals volledige transparantie. We maken daarbij gebruik van een volledig transparant platform waar vraag en aanbod elkaar treft. Wij hanteren vaste opslagen in plaats van een percentage, zodat u als klant altijd weet waar u aan toe bent.

ONAFHANKELIJKHEID

OneStopSourcing werkt 100% met externe professionals. Dit garandeert voor u als klant dat u altijd de optimale resources krijgt, niet ‘wat er op de bank zit’. Wij werken met onze eigen pool van zelfstandige professionals en betrekken professionals van geselecteerde partnerbureaus, waardoor wij onze klanten altijd kunnen voorzien van de juiste professional. Om zekerheid te bieden over de kwaliteit en integriteit van de professionals voert OneStopSourcing altijd een screening uit, die bestaat uit onder andere de volgende elementen:

  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Kopie ID-bewijs
  • Verklaring Betalingsgedrag

Hierdoor minimaliseren wij de risico’s voor zowel u, als voor de professional.

SOURCING IN HET KORT

Sourcing betekent dat wij voor u externe professionals rekruteren, screenen en met u in contact brengen.

  • Transparant
  • Compliant
  • Eigen pool van professionals
  • Onafhankelijk

 

sourcing