Werken bij….

Ster Reclame

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor de inhuur van externe professionals bij Ster.

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Werken bij…

Ster Reclame

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor de inhuur van externe professionals bij Ster.

Schrijf je in en word op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!

Wij de opdrachten, jij de professionals

Wie of wat is Ster?

Werken bij Ster betekent interessant en veelzijdig werk bij een vooraanstaande werkgever in de meest dynamische branche die er is: de mediabranche. Ster is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en de online platformen van de publieke omroep. Hiermee levert Ster een substantiële bijdrage aan het mogelijk maken van de kwalitatieve programma’s en content van de publieke omroep.

Binnen de mediabranche onderscheidt Ster zich door haar kwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid. De organisatie is met zo’n 80 medewerkers middelgroot en kent een platte organisatiestructuur, waardoor de communicatielijnen kort zijn. Bij Ster streven we naar een inclusieve cultuur waarin iedereen de ruimte krijgt om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk, zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

Interesse? Neem snel contact op.

OneStopSourcing is er voor jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor Ster voor de bemiddeling en inzet van alle inhuurfuncties. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is om Ster als opdrachtgever en externe leveranciers en zelfstandigen als opdrachtnemer maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt en vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij Ster betekent.

Interesse? Neem snel contact op!

Benieuwd voor welke opdrachtgevers we nog meer werken?

Wij werken onder andere voor:

Contact

Heb je vragen of wilt je meer informatie? 

Spreken wij jou snel? Wij staan je graag te woord.