(Sr) MSP Contractmanager

Als onze nieuwe allround (sr) MSP Contractmanager doe je meer dan het systeem leidend laten zijn in de MSP dienstverlening. OneStopSourcing staat voor dienstverlening to the max. Als (Sr) MSP Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele werving en selectie proces tussen OneStopSourcing en de leverancier en/of de ZZP-er, vanaf het moment van de aanvraag tot en met de facturatie. Je onderhoudt contact met de betrokken leveranciers en ZZP-ers die zijn verbonden aan OneStopSourcing.

Buiten de werving en selectie die je namens de klant uitvoert ben je ook dagelijks bezig met:

 • Uitvoerende taken binnen ons eigen unieke VMS systeem (esd.next), maandelijks stem je met je collega’s af welke optimalisatie slagen je ziet om je dagelijkse werk zo leuk en efficiënt mogelijk te maken
 • Je bent onderdeel van het implementatie team vanaf de eerste dag, hiermee weet je precies welke dienstverlening er uitgevoerd wordt met de start van de overeenkomst tussen de eindklant en OneStopSourcing en weet je deze te vertalen richting onze leveranciers en ZZP-ers
 • Je bouwt een optimale relatie met de leverancier en ZZP-er, waardoor ze OneStopSourcing zien als de MSP partij om kandidaten aan te bieden
 • Je voert samen met de accountmanager leverancierstevredenheidsonderzoeken uit om de dienstverlening continu te kunnen blijven monitoren en waarnodig te optimaliseren

Jij bent ons ideale teamlid als…

 • je een opleiding hebt afgerond die aansluit bij de vacature, of voldoende ervaring hebt binnen de MSP en/of detacheringswereld,
 • je creatief bent en de ‘regels’ naar jouw hand weet te zetten om de leverancier en ZZP-er zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen met onze dienstverlening,
 • je bekend bent met een VMS systeem,
 • je minimaal 3 jaar werkervaring hebt binnen het gebied van recruitment,
 • je bekend bent met een Dynamisch Aankoopsysteem,
 • je kennis of affiniteit hebt met de wet-en regelgevingen binnen de Flexmarkt,
 • je een enthousiaste gedreven persoonlijkheid meebrengt.

Wat je ervoor krijgt?
Salaris, natuurlijk. Gouden bergen kun je zelf bij ons bouwen en je ontvangt een overeenkomst met prima arbeidsvoorwaarden, een laptop en telefoon. En er is meer! Fijne collega’s. De mogelijkheid om jouw eigen koers te varen en nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Wij hebben namelijk flinke groeiambities en juichen het toe als jij daaraan bijdraagt. Feestjes. Want successen, die vieren we uiteraard met elkaar. Daarnaast leuke klanten, van grote multinationals tot het lokale MKB van drie straten verderop.

Wie wij zijn?
OneStopSourcing (onderdeel van de CC Group) in 2007 opgericht vanuit de groeiende behoefte in de markt aan transparante en efficiënte inhuur van externe professionals. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een innovatief bedrijf, dat als Managed Service Provider (MSP) en broker diensten levert op het gebied van (flexibele) inhuur. Ter ondersteuning van onze diensten maken wij gebruik van door onszelf ontwikkelde inhuur software genaamd ExternalStaffingDesk.next. Deze software ondersteunt alle onderdelen van het inhuurproces zoals; sourcing, contractuele afwikkeling, urenregistratie, facturatie en rapportage.

Koffie?
Zie jij het zitten 32-40 uur met ons aan de slag te gaan? Dan drinken we graag een keer een kop koffie met je om te kijken of het van beide kanten klikt. Jouw creatieve motivatie en CV kun je sturen naar onze Operationele Directeur Steef Stuik (steef.stuik@onestopsourcing.nl). Wil je eerst meer weten over de functie? Bel! Steef is bereikbaar via 06 82 74 47 50.

p.s. Wij vinden het oprecht leuk om onze nieuwe collega’s zelf te werven. Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren op deze vacature. Goede kandidaten uiteraard wél, betreft een functie in loondienst.

(Sr) MSP Consultant – Recruiter MSP

(Sr) MSP Consultant – Recruiter MSPAls onze nieuwe allround (sr) MSP Consultant doe je meer dan het systeem leidend laten zijn in de MSP dienstverlening. OneStopSourcing staat voor dienstverlening to the max. Als (Sr) MSP Consultant ben je verantwoordelijk...

(Sr) MSP Business Consultant

(Sr) MSP Business ConsultantAls onze nieuwe allround (sr) MSP Business Consultant ben je eindverantwoordelijk voor de projecten op inleen gebied en eindverantwoordelijke voor implementaties. De kerntaak is het go live moment van nieuwe opdrachtgevers. Dit...

(Sr) MSP Accountmanager

(Sr) MSP AccountmanagerAls (Sr) MSP Accountmanager ben je eindverantwoordelijk voor de klantrelaties. Een van je kerntaken is het vergroten van de omzet en het rendement, door het laten groeien van het bestaande klantenbestand. Dit betekent dat je contact...