Word jij onze nieuwe….

Administratief Medewerker Externe Inhuur? 

Als onze nieuwe allround Administratief Medewerker Externe inhuur doe je meer dan het systeem leidend laten zijn in de MSP/Broker dienstverlening. OneStopSourcing staat voor dienstverlening to the max. Als Administratief Medewerker Externe inhuur ben je verantwoordelijk voor het gehele werving en selectie proces tussen OneStopSourcing en de leverancier en/of de ZZP-er, vanaf het moment van de aanvraag tot en met de facturatie. Je onderhoudt contact met de betrokken leveranciers en ZZP-ers die zijn verbonden aan OneStopSourcing.

Daarom

Je bent ons ideale teamlid als…

R

Je een afgeronde MBO administratie, secretarieel of horeca opleiding op MBO 3 of 4 niveau (of je hebt werkervaring op dit niveau).

R

Je creatief bent en de ‘regels’ naar jouw hand weet te zetten om de leverancier en ZZP-er zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen met onze dienstverlening,

R

Je dienstverlenend, oplossingsgericht en verantwoordelijk bent.

R

Je hebt goede kennis van het Nederlands (zowel mondeling als schriftelijk).

R

Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, werktijden zijn flexibel in te delen tussen 8.00 en 18:00

Dagelijks ben je bezig met:

  • Controleren van dossiers, documenten en contracten op juistheid en volledigheid
  • Verwerken van gegevens betreffende deze dossiers, documenten en contracten
  • Contact onderhouden met leveranciers over deze dossiers, documenten en contracten, zowel per mail als telefonisch
  • Ondersteuning bieden aan de Recruiters bij het beantwoorden van vragen van leveranciers over diverse administratieve zaken
  • Administratieve en juridische afhandeling van de contracten die wij afsluiten met onze klanten en leveranciers.

Wat je ervoor krijgt?

Salaris, natuurlijk. Gouden bergen kun je zelf bij ons bouwen en je ontvangt een overeenkomst met prima arbeidsvoorwaarden, een laptop en telefoon. En er is meer! Fijne collega’s. De mogelijkheid om jouw eigen koers te varen en nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Wij hebben namelijk flinke groeiambities en juichen het toe als jij daaraan bijdraagt. Feestjes. Want successen, die vieren we uiteraard met elkaar. Daarnaast leuke klanten, van grote multinationals tot het lokale MKB van drie straten verderop.

Wie wij zijn?

OneStopSourcing (onderdeel van de CC Group) in 2007 opgericht vanuit de groeiende behoefte in de markt aan transparante en efficiënte inhuur van externe professionals. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een innovatief bedrijf, dat als Managed Service Provider (MSP) en broker diensten levert op het gebied van (flexibele) inhuur. Ter ondersteuning van onze diensten maken wij gebruik van door onszelf ontwikkelde inhuur software genaamd ExternalStaffingDesk.next. Deze software ondersteunt alle onderdelen van het inhuurproces zoals; sourcing, contractuele afwikkeling, urenregistratie, facturatie en rapportage.

p.s. Wij vinden het oprecht leuk om onze nieuwe collega’s zelf te werven. Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren op deze vacature. Goede kandidaten uiteraard wél, betreft een functie in loondienst. 

Roy Meertens

Koffie?

Zie jij het zitten om met ons aan de slag te gaan?

Dan drinken we graag een keer een kop koffie met je om te kijken of het van beide kanten klikt. Jouw creatieve motivatie en CV kun je sturen naar Jamila El Farsi. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel ons!