Werken bij OneStopSourcing

Werken bij OneStopSourcing

Wil jij werken bij een groeiende organisatie? Dan heb je de juiste werkgever gevonden, OneStopSourcing is als groeiende organisatie altijd op zoek naar goede mensen.

OneStopSourcing is in 2007 opgericht vanuit de groeiende behoefte in de markt aan transparante en efficiënte inhuur van externe professionals. Sindsdien is OneStopSourcing uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat als Managed Service Provider (MSP) diensten levert op het gebied van inhuur, payrolling, contractmanagement en recruitment. Door onze inhuur software huren onze relaties effectiever en efficiënter professionals in. Wij maken complexe inhuur vraagstukken simpel en zorgen er voor dat onze relaties altijd voldoen aan geldende wet- en regelgeving.

We bieden een dynamische werkomgeving aan de voorkant van de ontwikkelingen op het gebied van flexibele arbeid. Heb je interesse? Heb je goede ideeën? Zoek je een stage- of  afstudeerplaats? Neem dan contact met ons op en vertel ons over je plannen!

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Voor onze klanten zoeken we: