Werken bij OneStopSourcing

Werken bij OneStopSourcing

Wil jij werken bij een groeiende organisatie? Dan heb je de juiste werkgever gevonden, OneStopSourcing is als groeiende organisatie altijd op zoek naar goede mensen.

OneStopSourcing is in 2007 opgericht vanuit de groeiende behoefte in de markt aan transparante en efficiënte inhuur van externe professionals. Sindsdien is OneStopSourcing uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat als Managed Service Provider (MSP) diensten levert op het gebied van inhuur, payrolling, contractmanagement en recruitment. Door onze inhuur software huren onze relaties effectiever en efficiënter professionals in. Wij maken complexe inhuur vraagstukken simpel en zorgen er voor dat onze relaties altijd voldoen aan geldende wet- en regelgeving.

We bieden een dynamische werkomgeving aan de voorkant van de ontwikkelingen op het gebied van flexibele arbeid. Heb je interesse? Heb je goede ideeën? Zoek je een stage- of  afstudeerplaats? Neem dan contact met ons op en vertel ons over je plannen!

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Commerciële Consultant Interim Recruitment

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een commerciële Consultant Interim Recruitment. In deze uitdagende functie ben je primair verantwoordelijk voor het bemiddelen en plaatsen van interim professionals.

Lees meer

Manager Sales & Sourcing

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een klant- en resultaatgerichte Manager Sales & Sourcing. De juiste persoon heeft enkele jaren ervaring met commerciële interim bemiddeling, externe inhuur en of commerciële recruitment.

Lees meer

Voor onze klanten zoeken we: