Managed Service Provider

Uw volledige inhuurproces gestroomlijnd.

Sourcing

De snelste weg naar de beste kandidaat voor uw organisatie.
Zonder ketenvorming!

Contracting

Efficiënt inzetten van zzp-ers en professionals van leveranciers.

Payrolling

Uw juridisch werkgeverschap uitbesteed.
Gemakkelijk en zorgeloos.

ExternalStaffingDesk

Uw gehele inhuurproces gestroomlijnd in een intuïtief op maat gemaakt systeem.

Pitchbay

Ben jij op zoek naar een opdracht?
Registreer je dan kosteloos.

Modelovereenkomstmaken.nl

Zonder registratie binnen 15 minuten een gratis modelovereenkomst

Wat doen wij?

 

OneStopSourcing is in 2007 opgericht vanuit de groeiende behoefte in de markt aan inhuur van externe professionals. Sindsdien leveren wij als Managed Service Provider (MSP) diensten op het gebied van inhuur, sourcing, payrolling en contracting. Daarnaast hebben wij de ExternalStaffingDesk inhuur software ontwikkeld. 

Sourcing

Sourcing houdt in dat wij voor u de externe professionals rekruteren, screenen en met u in contact brengen. Zo heeft u dus wel de lusten, maar niet de lasten van het inhuren van professionals.

Contracting

Wij bieden u de afwikkeling van de contracten van uw externe professionals. De contractmanagers van OneStopSourcing hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van ZZP contracting.

Payrolling

OneStopSourcing kan u voorzien van eigen personeel, zonder dat u hierbij de bijbehorende risico’s draagt of administratieve verplichtingen heeft. Payrolling biedt een hoge mate van flexibiliteit.

ExternalStaffingDesk

OneStopSourcing biedt u de ExternalStaffingDesk®. Dit unieke systeem is ontwikkeld om uw totale inhuurproces te stroomlijnen. U heeft hiermee grip op de compliancy van de totale inhuur.

Snelle factuurbetaling

Uit recent onderzoek blijkt dat een deel van de ZZP’ers in financiële onzekerheid verkeert doordat opdrachtgevers laat betalen. Wij bieden dé oplossing, je facturen binnen één werkdag betaald!

Gemiddelde beoordeling op Ratecard

Certificaten

 

 ISO9001managed service provider   managed service prodiver nen4400-1