Visie & Missie

Ontstaan van OneStopSourcing

OneStopSourcing is in 2007 opgericht vanuit de groeiende behoefte in de markt aan transparante en efficiënte inhuur van externe professionals. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een innovatief bedrijf, dat als Managed Service Provider (MSP) diensten levert op het gebied van (flexibele) inhuur. Ter ondersteuning van onze diensten maken wij gebruik van de door onszelf ontwikkelde inhuur software genaamd ExternalStaffingDesk. Deze software ondersteund alle onderdelen van het inhuurproces zoals; sourcing, contractuele afwikkeling, urenregistratie, facturatie en rapportage. In 2018 wordt de nieuwste MSP-versie van de software, genaamd esd.next, geïntroduceerd. Hiermee kunnen opdrachtgevers de rol van MSP volledig zelfstandig uitvoeren, zodat tussenkomst van onze medewerkers niet meer nodig is.

‘OneStopSourcing is dé partner voor de inrichting van je flexibele schil.’

Visie

Veranderende wet- en regelgeving, behoeften tot flexibilisering van de werkzoekende en ‘the war for talent’ zorgen ervoor dat de arbeidsmarkt volop in beweging is. Zo wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om de nieuwe generatie centraal te zetten en in te gaan op de flexibele behoeften van hun medewerkers.

OneStopSourcing heeft zich als doel gesteld om een innovatief Total Talent Management systeem te ontwikkelen, dat kan inspelen op de behoeften van opdrachtgevers, voornamelijk in het midden en klein bedrijf. We zien het als onze verantwoordelijkheid dat ook deze bedrijven toegang krijgen tot de beste kandidaat uit de markt, zonder dat hier grote investeringen of hoge kosten tegenover staan.

Om dit te bereiken richten wij de innovatie van esd.next volledig op de behoeften van deze bedrijven. Uiteraard verliezen wij de ontwikkelingen van de totale arbeidsmarkt hierbij niet uit het oog. In ons systeem stellen we de gebruiker centraal, want welke rol je ook hebt in het inhuurproces: het is voor iedereen belangrijk om succesvol te zijn.

Missie

Opdrachtgevers, professionals en leveranciers een platform te bieden, waar zij, elk vanuit hun eigen rol, in de behoefte rond (flexibele) inhuur worden ondersteund met een vrije keuze van de mate van zelfstandigheid en ontzorging.

Missie