Sales Consultant

 

Over de functie

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van een commerciële baan als Sales Consultant, waarbij je juist jouw achtergrond en netwerk goed kunt inzetten?

Het Salesteam van OneStopSourcing is flink aan het uitbreiden en daarom zoeken wij mensen waar het hart sneller gaat kloppen bij een juiste match tussen Professional en Opdrachtgever.

Ga jij voor resultaat en hebt een gezonde dosis aan ambitie. Ervaring binnen de branche en een commerciële instelling zijn een must.

 

Hoe ziet de dag van onze Sales Consultant eruit?

 

Geen dag is hetzelfde. Je zoekt continue naar de perfecte vacature met de diverse tools, je mailt, overlegt met de Recruiter over profielen die zijn binnengekomen; je wil die ene goede plaatsing en bent vastbesloten om die vandaag te realiseren. Je bent pro-actief en belt geschikte Opdrachtgevers voor een kennismakingsgesprek. Je laat je netwerk groeien en voor je werken alleen al door je persoonlijkheid en natuurlijk de dienstverlening van OneStopSourcing.

Elke dag is anders! En om jouw focus helder te hebben zorgen wij voor een duidelijk takenpakket met aantrekkelijk en transparant beloningssysteem. Een plaatsing heeft een grote impact op het leven van de kandidaat, de tevredenheid van de Opdrachtgever en onze organisatiedoelen; dat verdient een bonus.

Soms ben je dagen bezig met het benaderen van potentiële Opdrachtgevers, maar je geeft niet op, je weet dat je je uiteindelijk de opdracht gaat binnen halen. Je mailt, belt, appt en belt. Met nieuwe contactpersonen en met je bestaande contacten. Je kent ze goed en jij helpt ze steeds weer aan een oplossing voor hun capaciteitsvraagstuk.

Je commerciële instelling wordt in deze functie op de proef gesteld, want steeds is er de vraag waar kan ik nog passende vacatures vinden? Je bedenkt steeds nieuwe manieren om opdrachtgevers te ontmoeten en aan je te binden.

Een dag vliegt om. Je werkt nog even je administratie bij en het is tijd om te gaan. Privé tijd vinden we net zo belangrijk bij OneStopSourcing, sporten, vrienden ontmoeten, even lekker ontladen. Of toch nog even een borrel met je collega’s?

OneStopSourcing biedt je een goed salaris en een bonusvergoeding die aansluit bij je commerciële instelling. Gezien de flexibilisering van de arbeidsmarkt is vrijwel elke contractvorm bespreekbaar.

Meer weten?

 

Ben jij enthousiast en zie jij jezelf in de rol van Sales Consultant binnen ons  team? Stuur dan je CV en motivatie naar thijmen@onestopsourcing.nl