Reviews

Reviews

Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze klanten en professionals. Wij stellen daarom de mening van onze klanten en professionals zeer op prijs en nemen deze ook zeker mee ter verbetering van onze dienstverlening. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met onze organisatie, alle reviews zijn van harte welkom!

Je kunt jouw ervaring met ons delen door een e-mail te sturen naar info@onestopsourcing.nl, voor direct contact met een van onze medewerekers bel: +31 (0) 343 476 366.

Lees hier wat klanten en zelfstandige professionals over ons te zeggen hebben

Beoordeel ons

“OSS is onze MSP”

Alisa heeft de coördinatie prima verzorgd tussen mij als opdrachtgever en haar collegae intern, inzake een wijziging in de MSP software (creëren nieuwe entiteit en splitsen externe inhuur tussen de beide entiteiten). Het inlezen na de implementatie van de gegenereerde output verliep vlekkenloos.

Matthijs Bakker

Opdrachtgever

“Persoonlijk, betrokken, gedreven en transparant”

Met OneStopSourcing heb ik een heel prettig contact. De communicatie is vriendelijk en prettig. Ook heb ik het gevoel dat men erg z’n best doet om voor mij een passende opdracht te vinden. Daarbij wordt ook het eigen netwerk ingezet zonder daar direct verdiensten van te willen. Bijzonder en heel fijn.

Rieneke Valkhof

Professional

“Professioneel, duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar…”

Toegankelijk en meedenkend. Prettige communicatie en staan voor je klaar. In de korte tijd dat ik nu werk voor onestopsourcing kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met het dienstverband.

Mark Westerman

Payroller

“Boven-gemiddeld begrip van het technisch terrein!”

Snelle duidelijk communicatie, goed begrip van de techniek en de functionele en niet-functionele eisen aan de kandidaat.

Walter Stroebel

Professional

“… in alle opzichten tot nu toe een prima partij om mee samen te werken”

Ik ben momenteel bijna 4 jaar via OneStopSourcing werkzaam bij Alphabet. Ik heb nog nooit problemen gehad met OneStopSourcing aangaande mijn contractafhandeling of betaling. Ik merk ook dat de relatie tussen OneStopSourcing en Alphabet goed is is en dat is bij veel partijen wel eens anders. Voor mij in alle opzichten tot nu toe een prima partij om mee samen te werken.

Johan Hoekstra

ZZP'er

“Persoonlijk professioneel…”

Na een kleine dip in 2015 heeft OSS zich in 2016 volledig herpakt en leveren ze uitstekende diensten, zowel in administratieve dienstverlening als in het recruiteren van kandidaten die op het gezochte profiel passen. Kortom, wat ze doen, doen ze goed en wat ze beloven maken ze waar.

Rens Voogt MSc MMO

Opdrachtgever