Recruitment Software

Recruitment software ‘esd.next

OneStopSourcing heeft samen met organisaties die regelmatig professionals inhuren, de ExternalStaffingDesk® recruitment software ontwikkeld. De esd.next software is gebaseerd op basis van onze jarenlange ervaring met het inhuren van professionals zowel op tijdelijke als vaste basis tot aan de administratieve afwikkelingen. esd.next stroomlijnt uw totale inhuurproces en brengt deze volledig in lijn met Nederlandse en relevante EU wet- en regelgeving, zoals de GDPR wetgeving. esd.next is de unieke totaaloplossing, die naast administratieve tools, tevens zowel een geavanceerde, gebruiksvriendelijke CRM, ATS als ook marktplaats functionaliteit biedt.
Complexe inhuurvraagstukken worden voortaan een stuk eenvoudiger met esd.next. Zo kunnen contracten snel, makkelijk en nauwkeurig worden opgesteld, opgeslagen, geaccordeerd en opgevolgd. Verder worden uitgaven geregistreerd en geanalyseerd terwijl u door middel van dashboards en specifieke compliance functionaliteit zeker van uw zaak kunt zijn. Zo worden tijd- en projectregistratie, controle en accordering eenvoudiger dan ooit.

In eigen huis ontwikkeld

Een speciaal team van ontwikkelaars is continu bezig de applicatie door te ontwikkelen. Wij bieden u de software om uw inhuurproces te stroomlijnen en zorgen dat u er geen omkijken meer naar heeft. U krijgt altijd maatwerk, tegen een zeer scherp tarief.

Wilt u meer informatie over onze recruitment software ‘esd.next’?