Professional

Professional

Ben jij als zelfstandige professional op zoek naar een opdracht?
Bekijk dan hier ons huidige aanbod!

Ben jij als zelfstandige professional op zoek naar een opdracht?
Bekijk dan hier ons huidige aanbod!

Wij zijn al 10 jaar lang een innovatieve en betrouwbare Managed Service Provider (MSP). Wij matchen professionals met opdrachten en projecten bij onze opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel de private als de publieke sector, zijn wij bij uitstek dé partij om professionals van opdrachten te voorzien gevolgd door een heldere en snelle contractuele afwikkeling op maat. 
‘Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar’

Contracting

Contracting houdt in dat wij de afwikkeling van je contracten verzorgen. Onze contractmanagers hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van contractbeheer. 

Heb je er wel eens aan gedacht om als zelfstandige je arbeidsrelatie via OneStopSourcing te laten lopen, ook al heb je zelf je opdracht gevonden?

Indien je contracten via ons lopen:

 Stellen wij de contracten op tussen jou, ons en de opdrachtgever
 Ben je altijd ‘compliant’ met wet- en regelgeving
 Kan je 24/7 je uren online bijhouden en deze voor goedkeuring indienen
 Worden je facturen na goedkeuring automatisch verstuurd
 Ontvang je je geld gegarandeerd binnen 30 dagen, nog sneller is mogelijk
 Hoef je geen debiteuren te beheren, dat doen wij voor je
 Krijg je eenvoudiger inzicht in al je opdrachten
 Scheelt het je tijd en administratiekosten

payrolling

Payrolling

Wil jij als professional aan de slag met een tijdelijke opdracht, maar heb je geen zin in de lasten van zelfstandig ondernemerschap? Dan kun je gebruik maken van onze payroll service! Hierdoor kun je aan de slag zonder dat je risico’s draagt of de administratieve verplichtingen van een ondernemer hebt. OneStopSourcing wordt dan jouw juridisch werkgever. Wij verzorgen de uitbetaling van je salaris en een correcte afdracht aan de fiscus. Daarnaast bouw je sociale zekerheid op, word je doorbetaald bij ziekte en bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op!

Snelle factuurbetaling

Uit recent onderzoek blijkt dat een deel van de zelfstandige professionals in financiële onzekerheid verkeert doordat opdrachtgevers laat betalen en behoefte heeft aan snelle factuurbetaling. Ook met een betaaltermijn van 30 dagen kunnen liquiditeitsproblemen ontstaan. Bovendien kan late betaling of onzekerheid over betaling extra stress met zich meebrengen. Als ondernemer wil je het liefst zo snel mogelijk over je geld beschikken. Wij bieden nu dé oplossing, je factuur binnen één werkdag betaald!

snelle factuurbetaling

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Gemiddelde beoordeling op Ratecard

Certificaten

 

 ISO9001managed service provider   managed service prodiver nen4400-1