OneStopSourcing is de exclusieve partner voor
externe ICT-specialisten bij de Provincie Drenthe.

Werk jij mee aan Drenthe?

Werk mee aan Drenthe!

Werken bij de provincie Drenthe, betekent dat je werk kunt doen dat er toe doet. Wat jij doet heeft direct gevolgen voor onze omgeving.

Als flexibele netwerkorganisatie gaan we uit van de kracht van onze samenleving. Je speelt dan ook actief in op veranderingen en vragen uit de omgeving. Je krijgt hierin alle ruimte om samen met partners het beste resultaat te bereiken voor Drenthe.

Ben jij een natuurlijke netwerker, speel je met gemak in op trends en ontwikkelingen en weet jij verbindingen te leggen tussen de provincie en haar omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze dienstverlening

OneStopSourcing is de exclusieve partner voor Provincie Drenthe voor de bemiddeling en inzet van externe ICT-specialisten. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en verzorgen de bijbehorende processen en administratie. Ons doel is Provincie Drenthe als opdrachtgever en externe leveranciers en zelfstandigen als opdrachtnemer maximaal te ontzorgen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor tijdelijke ICT-opdrachten en vertellen je graag alles over wat het werken als externe bij Provincie Drenthe betekent.

Jouw opdracht
begint hier