Opdrachtgever

 

OneStopSourcing is in 2007 opgericht vanuit de groeiende behoefte in de markt aan transparante en efficiënte inhuur van externe professionals. Sindsdien is OneStopSourcing uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat als Managed Service Provider (MSP) diensten levert op het gebied van inhuur, payrolling, contractmanagement en recruitment. Door onze inhuur software huren onze relaties effectiever en efficiënter professionals in. Wij maken uw complexe inhuur vraagstukken simpel en zorgen er voor dat u altijd voldoet aan geldende wet- en regelgeving.

‘OneStopSourcing is dé partner voor de inrichting van uw flexibele schil.’

Sourcing

Sourcing houdt in dat wij voor u de externe professionals rekruteren, screenen en met u in contact brengen. Zo heeft u dus wel de lusten, maar niet de lasten van het inhuren van professionals.

Contracting

Wij bieden u de afwikkeling van de contracten van uw externe professionals. De contractmanagers van OneStopSourcing hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van ZZP contracting.

Payrolling

Wij kunnen u voorzien van eigen personeel, zonder dat u hierbij de bijbehorende risico’s draagt of administratieve verplichtingen heeft. Payrolling biedt een hoge mate van flexibiliteit.

ExternalStaffingDesk

Wij bieden u de ExternalStaffingDesk inhuur software. Dit unieke systeem is ontwikkeld om uw totale inhuurproces te stroomlijnen. U heeft hiermee grip op de compliancy van de totale inhuur.

Wij geven u graag meer informatie over onze inhuur software esd.next of
onze diensten sourcingcontracting en payrolling.

Neem dan via de button contact met ons op.