17 april 2018

10:00 – 13:30 uur

Doorn

Met de aankondiging van de nieuwe AVG en de implementatiedatum die met rasse schreden nadert, is er een nieuw wetgevingsspook dat voor organisaties die werken met externe professionals opdoemt.

Is het met de AVG, Wet DBA, Ketenaansprakelijkheid, Inlenersaansprakelijkheid, schijnzelfstandigheid en wat al niet meer nog wel mogelijk om rechtmatig én efficiënt in te huren?

Als kennispartner binnen inhuur en recruitment heeft OneStopSourcing zich uitgebreid ingelezen en laten adviseren door gespecialiseerde juristen. We delen deze kennis en expertise graag met organisaties die op dit moment door de bomen even het bos niet meer zien.

Op 17 april 2018 organiseren wij de eerste van een reeks kennissessies. In een dagdeel nemen we je mee langs de belangrijkste implicaties die de verschillende wet- en regelgeving hebben op het inhuur- en recruitmentproces. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat mag wel en wat niet meer?
  • Welke stappen moét ik nu nemen?
  • Welke tools kan ik inzetten?
  • Hoe gaan andere organisaties hier mee om?

Deelname aan de sessie is kosteloos en bedoeld voor organisaties die regelmatig professionals inhuren op tijdelijke basis.