Consulting

Wat is Consulting?

Consulting en consultancy zijn twee veelgebruikte en bekende termen binnen de zakelijke dienstverlening, maar wat houden deze termen nou eigenlijk in? Consulting en consultancy zijn twee termen die beiden hetzelfde betekenen, namelijk: dat er specifiek advies wordt gegeven door een specialist (consultant). OneStopSourcing biedt u consulting voor de volgende gebieden: 

Veranderende arbeidsmarkt

Op basis van demografische, economische en culturele ontwikkelingen zal de arbeidsmarkt de komende jaren blijvend veranderen. Ons denken over werk, inkomen, vrije tijd, zorg, wonen en leren staat niet stil en heeft een grote impact op de inzet van (tijdelijke) professionals. Bij een arbeidsmarkt die structureel verandert is advies soms van belang. Daarom biedt OneStopSourcing u graag consulting aan.

Wet-en regelgeving

De Nederlandse wet-en regelgeving omtrent inhuren van externe professionals is soms een complex geheel. Bij OneStopSourcing volgen wij de wet-en regelgeving continue. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor u met al uw vragen aangaande de wet- regelgeving rondom het inhuren van externe professionals bij ons terecht kunt. Zo kunt u zich optimaal concentreren op de belangen van uw bedrijf.

Wensen van de werknemers

Werknemers, al dan niet ingehuurd, hebben zo hun eigen wensen. Hoe combineert u de flexibiliteit met zekerheid? Bij OneStopSourcing denken wij graag met u en de professional mee. Zo komen wij op een gepaste oplossing voor iedere vraag.

Kosten van inzet

De kosten van het aantrekken, ontwikkelen en binden van de workflow kunnen structureel omlaag door effectief gebruik te maken van slimme vormen van inzet. Wij adviseren organisaties op het gebied van strategische personeelsplanning, inkoop van personeelsdiensten en werving- en selectieprocessen. Door onze expertise op gebied van regelgeving en risico’s van inzet besparen wij onze opdrachtgevers veel geld.

In het kort

  • arbeidsmarkt verandert structureel
  • kosten van tijdelijk en vast personeel kunnen omlaag en effectiviteit omhoog
  • regelgeving en risico’s kunnen beter beheersbaar worden gemaakt

Heeft u vragen op het gebied van

  • de arbeidsmarkt,
  • wet-en regelgeving en risico’s voor u als werkgever of werknemer,
  • kosten van personeel en inhuur,
  • herontwerp van HR-processen

Neem dan hier contact op met één van onze consultants.

Consulting