staffing awardsSinds 2007 is OneStopSourcing actief op de markt van tijdelijke professionals. Onze dienstverlening wordt al jaren goed beoordeeld door onze klanten. Deze beoordeling heeft geleid tot een nominatie voor de Staffing Awards 2016.
Op basis van referenties van klanten en kandidaten, een online vragenlijst voor de organisatie en een video-interview met de directie wordt de ranglijst door een gerenommeerde en onafhankelijke jury bepaald. Wij zijn dus zeer benieuwd wat jij dit jaar van ons vindt. Wij hopen dat jij jouw feedback wilt achterlaten zodat wij onze dienstverlening in dit jaar en de komende jaren kunnen verbeteren.
Laat een review achter bij de Staffing Awards.
Alvast bedankt voor jouw stem en wij hopen jou in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Het team van OneStopSourcing