“Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
OneStopSourcing heeft dit jaar de eer gehad om sponsor te zijn van de Roparun 2015.
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Op deze wijze wordt middels een sportieve prestatie en in teamverband geld ingezameld voor mensen met kanker. OneStopSourcing wilt graag haar steentje bijdragen aan dit goede doel en heeft in het bijzonder “De Turfrunners (team 328)” gesponsord. De Turfrunners zijn op zaterdag 23 mei 2015 om 15:30 uur vertrokken vanuit Hamburg en kwamen maandag 25 mei 2015 omstreeks 14:15 uur aan in Rotterdam.
Middels deze weg wil OneStopSourcing het gehele team feliciteren met het behalen van deze fantastische prestatie!
Voor meer informatie over de Roparun, kijk op www.roparun.nl.