Contracting

WAT DOEN WIJ?

Wij bieden u de afwikkeling van de contracten van uw externe professionals. De contractmanagers van OneStopSourcing hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van contractbeheer, van complete payrolling tot ZZP contracting.

PAPERLESS

Ons contractmanagement verloopt zeer efficiënt en tevens papierloos. Alle documentatie wordt namelijk online beheerd. Door gebruik te maken van de online applicatie External Staffing Desk® kunnen wij het inhuurproces voor klanten, en voor professionals nóg efficiënter maken.

ADVIES

De Contractmanagers van OneStopSourcing kunnen u op het gebied van contracting adviseren. Wij kunnen bijvoorbeeld gedegen advies uitbrengen op het gebied van risicobeheersing van ZZP’ers en Payrollers, zoals in de relatie met de fiscus. Neemt u contact op met een van onze medewerkers voor een advies op maat.

 

OneStopSourcing doet veel meer dan alleen de administratieve afwikkeling van mijn inzet. Ze zetten zich ook echt in om bij te dragen aan mijn professionele ontwikkeling. Hun bijspijker-sessies voor professionals zijn geweldig!
 

IN HET KORT

  • Contractuele afwikkeling
  • Papierloze administratie
  • Advies op maat
  • Risicobeheersing